Наши партнеры

MenuReal Madrid lægger 5,5 mio. kr. på bordet for Kjær

Spansk fodbold

Den spanske storklub, Real Madrid, har ifølge Ekstra Bladet budt omkring 5,5 millioner kroner for FC Midtjyllands 18-årige talent Simon Kjær.

Den blot 18-årige Simon Kjær var i sidste uge til prøvetræning i Real Madrid, hvor han gjorde en så god figur, at madrilenerne nu er klar med at købe ham fri fra den fireårige kontrakt med FC Midtjylland.

Spanierne vil dog ikke lægge et kæmpe beløb på bordet for Kjær, som de betegner som udviklingsspiller. Ifølge Ekstra Bladet er hovedstadsklubben parat til at byde omkring 5,5 millioner kroner for Kjær.

”Jeg håber på, at jeg selv får lov til at træffe beslutningen, om jeg skal til Real Madrid. Det er en chance, man kun får en gang i livet, og jeg vil nok blive bitter, hvis FC Midtjylland tager den afgørelse for mig,” fortalte Kjær til Ekstra Bladet.Kommentér

3 kommentarer til “Real Madrid lægger 5,5 mio. kr. på bordet for Kjær

 1. Mike Justesen siger:

  Hvis FCM afviser, siger de farvel til gode penge og ødelægger hans livs største drøm.

 2. saaby dk siger:

  Jeg er ret sikker på at FCM afviser det bud. Hvilket de ikke kan være bekendt, overfor Simon Kjær, da han nok ikke får den mulighed for at flytte til Real Madrid igen. 5,5 millioner er faktisk et godt bud for FCM, hvis man tænker på at han endnu ikke har spillet en eneste kamp for dem i SAS ligaen.

  Håber meget for ham at FCM acceptere buddet.

 3. Mike Justesen siger:

  Jeg har ikke megen respekt for FCM, men den vil ryge helt i minus hvis de afviser det. Så håber for alverdens skyld at de godkender det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu