Наши партнеры

Menu



Real Madrid jagter Daniel Alves

Spansk fodbold

Real Madrid fortsætter jagten efter forstrækninger, og nu skulle de ifølge spanske medier være villige til at bytte Baptista og en pose penge for Sevillas solide back Daniel Alves.

Julio Baptista vender hjem efter et års ophold på lån i Arsenal, det ser dog ud til at blive et kort visit i hovedstadsklubben.

Ledelsen i Real Madrid har nemlig valgt at tilbyde ham og en pose penge for Daniel Alves, som man har set sig meget interesserede i at hente til den kommende sæson.

Daniel Alves menes at være klar til at prøve nye kræfter efter sit femårs ophold i Sevilla, når denne sæson slutter sætter han sig sammen med Sevilla-præsident Del Nido, for at aftale et salg, og det er netop her Real Madrid komme ind i billedet.

Alves’ frikøbsklausul skulle ligge på ca. 450 mio. kr., men dette beløb mener Real Madrids ledelse er lige i overkanten, derfor er man klar til at forhandle om lade Baptista eller flere spillere indgå i en byttehandel.

Kongeklubben er dog ikke de eneste storklub, der har set sig lun på den lille brasilianer. Chelsea menes at have angivet et bud på 180 mio. kr.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu