Наши партнеры

MenuReal Madrid henter Robben

Spansk fodbold

Sent i går aftes lykkedes det endelig Real Madrid, at blive enige med Chelsea omkring en handel af Arjen Robben.

Den hollandske fløjspiller har gennem hele sommeren være meldt på vej til kongeklubben. Endelig er handlen faldet på plads bekræfter Real Madrid på klubbens hjemmeside.

Da Real Madrids nuværende præsident, Ramon Calderons, kom til klubben, var en af hans transfermål at hente hollænderen, der har spillet i Chelsea i tre år, men der skulle altså gå et år, inden Calderon kunne indfri dette.

Robben har underskrevet en femårig kontrakt med kongeklubben, og overgangssummen skulle ligge på omkring 270 millioner kroner.

Real Madrids to nye indkøb Arjen Robben og Gabriel Heinze bliver begge præsenteret i eftermiddag klokken 17.00.Kommentér

2 kommentarer til “Real Madrid henter Robben

  1. saaby dk siger:

    Real Madrid henter endnu en klasse spiller. Robben har lang tid været jagtet af Real Madrid og Ramon Calderon og nu har han endelig fået sit ønske opfyldt. De betalte godt nok en del mere end hvad man fra starten havde regnet med. Men et rigtig godt køb.

    Når man kigger på alle de nye spilllere de har hentet og fået tilbage fra lejeophold, så ser deres hold rigtig stærkt ud nu, det eneste sted de måske skulle hente en ny spiller til, er på den centrale midtbane.

  2. Casper Lohse siger:

    Til den centrale midtbane har Real Madrid følgende spillere stærke spillere, at råde over: Julio Baptista, Wesley Sneijder, Mahamadou Diarra, José María Gutiérrez Hernández og Fernando Gago. Derfor mener jeg ikke, at den centrale midtbane bør forstærkes.

    Alt i alt ser jeg Reals trup, som utrolig stærk. Specielt har deres forsvar ikke været så stærkt, som det er nu, gennem de seneste sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu