Наши партнеры

MenuReal Madrid har skrevet kontrakter

Spansk fodbold

Ifølge Real Madrids sportsdirektør, Pedrag Mijatovic, så har Real Madrid allerede sikret sig nogle spillere, men venter med, at præsentere dem til efter træneren er præsenteret.

Det store spørgsmål for tiden i Madrid er, hvem der overtager trænersædet efter Fabio Capello, som blev fyret i torsdags. Lige så snart trænersædet er besat, så lover sportsdirektør Pedrag Mijatovic at der vil blive præsenteret nye spillere til den kommende sæson.

“Vi har allerede lukket nogle aftaler, mens der arbejdes på andre. Det står klart for mig, at vi er i gang med at opbygge et vinderhold,” udtalte sportsdirektøren ifølge klubbens hjemmeside og fortsatte.

“Først skal vi dog præsentere den nye træner af respekt for både ham, der har forladt os, og for den nye, der kommer. Derefter vil spillerne ankomme.”

Real Madrid har allerede sikret sig den tyske forsvarsspiller Cristophe Metzelder i Dortmund. Mange spillere er siden blevet sat i forbindelse med et skifte til Bernabeú. Således har Kaká, Arjen Robben, Daniel Alvés, Javier Saviola alle været et varmt navn i Madrids gader. Mijatovic afslører også, at klubben kun vil købe unge spillere, da klubben satser på fremtiden.

“Vi vil have unge folk. Hvis valget står mellem en 30-årig veteran og en 24-årig, vil vi vælge den sidste. Jeg ønsker ikke, at ti nye spillere skal komme ind og otte spillere skal forlade os efter hver sæson,” sagde Mijatovic.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu