Наши партнеры

MenuReal Madrid-emne åben for skifte

Engelsk fodbold

Real Madrid var juleaften i kontraktforhandlinger med Jermaine Pennant fra Liverpool. Men grundet en lav løn blev aftalen ikke til noget. Pennart holder dog fortsat døren åben for et skifte til de spanske giganter.

Real Madrid har på det seneste søgt med lys og lygte efter forstærkninger, hvor Liverpool-reserven Jermaine Pennant har været et af emnerne.

Det forlyder, at Pennant sågar var i forhandlinger med hovedstadsklubben i juleaften, men at handlen faldt til jorden, da kantspilleren ikke blev tilbudt nok i løn. Trods afslaget i første omgang holder Pennant dog fortsat døren åben for et skifte.

”Jeg ved at Real Madrid har budt på mig. Real Madrid er en fantastisk klub, ligesom Liverpool. Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg vil. Jeg er beæret over at en storklub som Real viser interesse for mig, men vi må se hvad der sker,” fortæller Pennant til guillembalague.com.

Pennant har dog også flere bejlere, da Premier League-klubberne Stoke, Tottenham og Wigan alle har haft snøren ude. Men de engelske klubber kan godt opgive deres flirt med den 25-årige englænder.

”Jeg kan ikke forestille mig at spille for andre Premier League-klubber end Liverpool,” siger Pennant, som kom til Liverpool fra Birmingham i 2006.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu