Наши партнеры

MenuReal Madrid dropper appelsag

Champions League

I dag trak Real Madrid den appel tilbage, man havde afleveret til den internationale sportsdomstol, CAS. Dermed skal man vælge mellem Klaas Jan Huntelaar og Lassana Diarra om Champions League-indskrivning.

Real Madrids ledelse besluttede sig i dag for, at trække appellen tilbage, man havde afleveret til den internationale sportsdomstol, CAS.

Dermed skal Kongeklubben beslutte om det skal være Klaas Jan Huntelaar eller Lassana Diarra, der tørner ud i Champions League i foråret for klubben.

UEFA-præsidenten Michel Platini forstår klubbens ihærdighed, eftersom det er en ambitiøs storklub.

“Det overrasker mig ikke, at Real Madrid forsøgte til det sidste. Det er en af Europas mest succesfulde klubber, og de er alle tiders rekordholder inden for Champions League-titler,” siger Platini til UEFA’s hjemmeside og fortsætter:

“Sagen kan ikke få nogen indflydelse på den nuværende Champions League-sæson, men det er klart, at vi vil kigge nærmere på, om vi skal foretage ændringer i regelsættet i fremtiden,” slutter UEFA-præsidenten.

Klubben havde anlagt protest mod, at UEFA ikke tilladte klubber at benytte mere end et enkelt nyindkøb, der havde optrådt i europæiske turneringer for deres gamle arbejdsgiver i samme sæson.

Både Klaas Jan Huntelaar og Diarra var på banen i forbindelse med UEFA Cup-kampe i efteråret, da de spillede for henholdsvis Ajax Amsterdam og Portsmouth.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu