Наши партнеры

MenuReal Madrid byder på dansk talent

Spansk fodbold

Den danske forsvarsspiller Simon Kjær, der til daglig slår sine folder i FC Midtjylland, har modtaget et kontrakttilbud fra den spanske storklub Real Madrid. De to klubber mangler dog stadig at blive enige.

Simon Kjær har i den seneste uge været til prøvetræning hos de forsvarende spanske mestre fra Real Madrid. Den unge danske spiller greb chancen og imponerede i Spanien.

Real Madrid afgav i fredags et tilbud på at hente Simon Kjær, men hovedpersonen selv har intet hørt om tilbuddet. Nu skulle han så have modtaget et kontrakttilbud fra Spanien. Dermed synes drømmen meget tæt på, hvis midtjyderne kan blive enige med kongeklubben.

”Jeg ved ikke så meget om situationen lige nu, men jeg tror jeg skal have et møde, her i løbet af ugen” fortalte Simon Kjær til bold.dk

Hvis det mod forventning skulle vise sig, at han skal forsætte i det midtjyske, så er konkurrencen stor i det centrale forsvar, som allerede tæller spillere som Maros Klimpl, Magnus Troest og Winston Reid. De to sidstnævnte holdte FCK’s angribere helt væk fra chancer i gårsdagens kamp i Parken.

Det ventes dog, at der findes en løsning i løbet af denne uge, så drengedrømmen er ikke så langt væk for Simon Kjær.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu