Наши партнеры

MenuReal fik vigtige point mod Valencia

Spansk fodbold

Real Madrid fik her til aften tre vigtige point mod Valencia, der blev slået med 1-0 på mål af den argentinske topscorer Gonzalo Higuain, som fik bolden over stregen allerede efter tre minutters spil.

Real-spillerne var fra starten af kampen mere klar end Valencia, hvilket kunne ses på måltavlen allerede efter tre minutter, hvor argentinske Gonzalo Higuain gjorde det til 1-0 efter et kontraangreb, som argentineren afsluttede med at sende bolden over stregen.

Scoringen betød, at hjemmeholdet satte sig på kampen og de var også tæt på at komme foran med 2-0, da Rafael van der Vaart ramte indersiden af stolpen.

I stedet for endnu en Madrid-scoring overtog Valencia spillet, men da de heller ikke kunne få bolden over stregen, så gik Higuain og co. til pause med en 1-0-føring.

Valencia fortsatte efter pausen med at presse Madrid i bund, men Iker Casillas stod en stor kamp for hjemmeholdet og han kom flere gange i vejen for Valencia. Carlos Marchena gjorde det ikke nemmere for Valencia, da han efter 62 minutter fik sit andet gule kort og dermed blev udvist.

I slutningen af opgøret var begge hold tæt på at score, men angriberne var ineffektive. Særligt Real Madrid havde en chance, hvor de burde have lukket kampen, da Arjen Robben, som spillede en brandkamp, tørrede Valencia-forsvaret og spillede Guti helt fri, der brændte på det skammeligste.

Med 1-0-sejren ligger Real Madrid på fjerdepladsen, inden de resterende kampe i 16. runde er spillet. Valencia bevarer andenpladsen, men de har spillet en kamp mere end Sevilla, der har lige så mange point som dem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu