Наши партнеры

MenuReaktioner fra begge hold efter UEFA Cup-finalen

UEFA Cup

Det var ikke overraskende et glad og stolt Shakhtar Donetsk-mandskab, som i går aftes kunne hæve UEFA Cup-pokalen for sidste gang i historien. Derimod var det et skuffet Werder Bremen-hold, som måtte gå slukøret i bad efter opgøret.

Ukrainske Shakhtar Donetsk besejrede i aftes tyske Werder Bremen i den sidste udgave af UEFA Cup-finalen. Holdene måtte ud i forlænget spilletid, da kampen efter den ordinære spilletid stod 1-1. Brasilianske Jadson sikrede ukrainerne sejren, med sin scoring i den forlængede spilletid til slutresultatet 2-1.

Shakhtar Donetsks cheftræner, Mircea Lucescu, var ikke overraskende glad for klubbens første UEFA Cup-trofæ nogensinde, eftersom det vel at mærke også var første gang, at holdet var i en europæisk finale.

“Jeg er utroligt glad for at vi kunne videreføre ukrainske holds succes i Europa. Jeg håber, at dette resultat vil give os fornyet styrke,” indledte Mircea Lucescu efter kampen.

“Holdet er meget ungt, og jeg håber ikke, at nogle af spillerne vil forlade os. Vi ønsker at klare os godt i Champions League. Jeg mener, at vi kan spille bedre end det var tilfældet i dag. Jeg tror, at Champions League vil blive fremtiden for østeuropæiske lande,” sluttede han.

Luiz Adriano var manden bag ukraineres første mål, og han fortæller, at det en drøm, som gik i opfyldelse, da han scorede.

“Mit mål var meget vigtigt. Det viste, at vi kom for at spille vores chance og sikre trofæet. Det var uden tvivl et højdepunkt for mig og min karriere, hvilket også var tilfældet for selve klubben og mine holdkammerater. Titlen hjælper mig til at blive endnu bedre,” fortalte en tydeligt glad Adriano og fortsatte:

“Klubben har aldrig vundet UEFA Cup’en eller Champions League, så jeg kan ikke beskrive, hvilken følelse mig og mine holdkammerater har lige nu,” sluttede han.

Werder Bremens Thomas Schaaf indså, at holdet ikke var effektive nok, når det galt.

“Vi var ganske enkelt ikke hurtige nok, og vi var ikke effektive nok foran målet, mens vi heller ikke lagde det fornødne pres på dem,” forklarede Schaaf og fortsatte:

“Vi var ikke i stand til at angribe nok. Vores boldbesiddelse var ikke god nok. Specielt vores midtbane var ikke i stand til at ramme målet i aften. Vi er nok til at forbedre os ud fra disse erfaringer,” fastslog han.

Werder Bremen-spilleren Torsten Frings vurderede kampen således:

”Vi er meget skuffede. Vi gav alt, hvad vi havde. Vi så ikke godt ud ved deres mål, det er naturligvis en kæmpe skuffelse. Så tit får man heller ikke chancen for at vinde en vigtig titel. Vi må nu vende blikket mod Berlin. Der har vi stadig chancen for at vinde en pokal.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu