Наши партнеры

MenuReaktioner fra AaB og FCK efter pokalfinalen

Dansk fodbold

FC København hentede i aften en smal 1-0-sejr mod AaB i pokalfinalen. FCK-spillerne var tydeligvis glade for at komme nærmere succeskriteriet i denne sæson, som hedder ”The Double.”

Reaktioner fra AaB-lejren:

AaB-cheftræner, Magnus Pehrsson:

“Vi skaber nogle farlige chancer i kampen, men vi har ikke heldet eller den skarphed, vi behøver. Det har vi savnet i lang tid, og derfor vinder vi ikke igen i dag.”

“Vi gør det ganske godt, men man kan aldrig være tilfreds, når man har tabt en finale, sagde AaB-træneren, der forsikrer, at holdet vil gøre alt for at vinde de sidste to kampe i SAS Ligaen, selv om der reelt ikke er noget at spille for i midten af tabellen,” sluttede en skuffet Pehrsson.

AaB’s sportsdirektør, Lynge Jakobsen:

“Det er da skuffende for os. Jeg synes, vi gjorde, som vi havde sat os for. Vi ville vise, at vi havde været her, og det gjorde vi,” sagde Lynge Jakobsen efter kampen og fortsatte:

“Jeg synes, vi var det bedste hold i dag. FCK havde ikke noget at komme med i anden halvleg, og der synes jeg bestemt, at vi så mest friske ud. Vi holder dem nede på maksimum tre chancer i hele kampen, og det er faktisk ret svært at gøre herinde i Parken.”

AaB-anfører, Thomas Augustinussen:

“Vi gav alt, hvad vi havde, og det gjorde jeg også. Men jeg giver den videre til holdet. Vi spiller fodbold for at vinde trofæer, og det kunne vi gøre i dag med en sejr.”

”Jeg havde håbet, at jeg skulle slutte min tid i AaB med at løfte den store pokal,” forklarede anføreren, som skifter til den østrigske klub Red Bull Salzburg efter denne sæson.

Reaktioner fra FC København-lejren:

FCK-cheftræner, Ståle Solbakken:

“Jeg gamblede lidt i et tæt kampprogram. Det var en kalkuleret risiko eksempelvis at spille med Dame N’Doye, for han kunne godt have trængt til lidt mere kamptræning. Midtbanespillerne kontrollerer kampen for os. Dem oppe foran havde ikke stor kamp, så det var op til de godt organiserede bageste otte at forsvare og skabe chancer,” sagde han og fortsatte:

“Jeg håber, at de tabte kræfter kommer tilbage ved at vinde pokalen. Og et mesterskab kan gøre det til FC Københavns bedste sæson nogensinde,” sluttede en håbefuld Ståle Solbakken.

FCK-anfører, Jesper Christiansen:

“Det er en stor ære at stå her med pokalen. Jeg har glædet mig meget til at skulle være anfører i en finale som denne.”

“Jeg synes, vi spillede en god første halvleg, og anden halvleg var så mindre god. Men vi fightede røven ud af bukserne og holdt dem fra de helt store chancer,” vurderede han.

FCK-angriber, Ailton Almeida:

“Jeg kan godt mærke, vi har spillet mange kampe på det seneste, så i anden halvleg var jeg lidt træt. De spillede en meget hård kamp, synes jeg.”

”Men selvom de var hårde, så synes jeg ikke, de gik over grænsen. Men det hele er lige meget. Det vigtigste er vi vandt kampen,” sluttede han.

Læs også:

FC København vandt pokalfinalen over AaBKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu