Наши партнеры

MenuReaktioner efter Danmarks triumf i Sverige

VM

Aftenens arvefjendeopgør mellem Sverige og Danmark, endte med en smal dansk sejr på 1-0. TotalBold.dk har samlet en række reaktioner fra de to nationers profiler efter kampen.

Danmarks landstræner, Morten Olsen:

“Det er en fantastisk fornemmelse. Det er et drømmeresultat, og det gør selvfølgelig, at vi tror endnu mere på det, selv om der stadig er fire vanskelige kampe tilbage. Det var en fantastisk fight. Det var ikke kønt, og vi kom ikke til at spille den slags fodbold, vi gerne ville. Men så måtte vi fighte os igennem. Forsvaret imponerede med Daniel Agger, der ikke har trænet de seneste par dage, og Simon Kjær, der fik en fantastisk debut. Men hele holdet sloges for det, og det var flot,” sagde han til TV3 Puls.

Danmarks målmand, Thomas Sørensen:

“Det var utrolig hektisk. Vi spiller ikke den bedste landskamp. Vi kæmper for hinanden og viser en fantastisk vilje, og selvfølgelig lidt held. Det holdt hårdt men det var fantastisk. Jeg synes de gjorde ufatteligt godt. Simon kommer ind og spiller sin første kamp og spiller som en gammel rotte. Vi har taget et stort skridt. Vi er der stadig ikke, men det er dejligt. Vi kan tage på sommerferie med et smil og være utrolig glade.”

Danmarks forsvarsdebutant, Simon Kjær:

“Jeg synes, det ser godt ud i pujlen. Vi står i en god position til VM 2010 nu. Jeg synes, at jeg spiller en god kamp. Jeg vinder de fleste af mine dueller. Efter at Thomas Sørensen reddede det straffespark, jeg begik, blev jeg optimistisk og tænkte, at vi nok skulle vinde kampen.”

Danmarks backspiller, Lars Jacobsen:

“Jeg har aldrig oplevet en så god stemning efter en kamp sammen med landsholdet, og det hænger nok sammen med de seneste års lidt skuffende resultater. Det er fantastisk med tre point på udebane mod Sverige. Det var ikke den kønneste anden halvleg, men det lever vi med. Og det er en dejlig måde at gå på ferie på.”

Sveriges landstræner, Lars Lagerbäck:

“Det er bare at sige til lykke til danskerne. Nu må vi gå efter andenpladsen, for Danmark er for langt foran nu. Vi har fortsat alle muligheder for at slutte som toer. Vi havde marginalerne imod os. Spillerne gjorde det godt og dominerede totalt efter pausen, men sådan er fodbold.”

Sveriges forsvarer, Daniel Majstorovic:

“Det er tungt det her. Vi spillede fantastisk, og de fik et rigtigt pissemål. En dag, hvor vi har marginalerne med på vores side, så vinder vi sådan en kamp.”

Sveriges kantspiller, Christian Wilhelmsson:

“Vi spiller en relativ god kamp, men vi har ikke marginalerne på vores side. Chancen er meget mindre nu. Men vi kæmper videre for vores chance, sagde han. Bliver Sverige blandt de otte bedste toere, skal de ud i yderligere to kvalifikationskampe.”

Sveriges angrebsstjerne, Zlatan Ibrahimovic:

“Danmark gjorde det godt. De udnyttede chancen, da vi lavede fejl. Første halvleg var vi for stillestående, men i anden halvleg ville vi mere og viste vilje, men vi udnyttede ikke chancerne. Det er en hård pulje. Vi møder ingen lette nationer, og selv de små hold har gjort det godt.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu