Наши партнеры

MenuRaul: To meget specielle kampe

Champions League

I morgen aften, skal Real Madrid møde Bayern Munich på Allianz Arena, en kamp som ved garanti vil tage på kræfterne, men spillerne skal hurtigt lade op igen, da de skal spille mod ærkerivalerne, FC Barcelona på Camp Nou, på lørdag.

Real Madrid skulle ifølge holdets anfører, Raul, være i god nok form, til at kunne spille optimalt i begge kampe.

“Det er to meget specielle kampe,” fortalte han til RealmadridTV.

“Den første er Champions League-knock-out-kapmen, og dernæst El Clásico (Klassikeren red.) nogle dage senere.”

“Der er ingen tvivl, det vil blive nogle meget hårde kampe, men det er præcis hvad alle fodboldspillere ser frem til.”

Raul ser ikke Bayern som nogen nem modstander.

“Bayern er altid farlige. De har ikke haft den bedste sæson, men de har forbedret sig, eftersom de har fået en ny træner.”

“Det går bedre og bedre, det beviste de på Bernabéu.”

“Jeg tror at det kan gå begge veje, men måske er vi en lille fordel, eftersom vi har scoret et mål mere, men vi ved at de går videre men en 1-0-sejr. Vi ved at det kommer til at blive en hård kamp, og at begge hold har mulighed for at gå videre. Det hele vil blive afjort i det 90. minut.”

Om Rauls egen form sagde han: “Jeg føler at det gå meget bedre, jeg ser frem til på onsdag, jeg er klar til at træneren ringer til mig, og glad for at være i så god form, så jeg kan spille disse to vigtige kampe.”

Om Barca-kampen mener anføreren, at det afhænger meget af, hvordan midtugens resultater forløber.

“Søndags-kampen vil have indflydelse på hvordan det er gået i midtugen i knock-out-kampene, begge hold har meget komplicerede kampe i Europa, og hvem der end går videre vil det med garanti, have indflydelse på kampen på søndag, men igen El Clásico-opgør er ens.

Raul tror også på, at Madrid kan få styr på holdet, og vinde en titel med en sejr på Camp Nou.

“Vi er i stand til at tage de tre point. Vi er tilbage i mesterskabs-jagten med en sejr, vi lader vigtige point forsvinde gennem letting vores fingre, og det betyder alt, at vinde afstand i toppen af tabellen. Det vil vi tænke på, når vi skal møde Barcelona.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu