Наши партнеры

MenuRaúl: Intet kan stoppe Barcelona

Spansk fodbold

Barcelona har i denne sæson været frygtindgydende indtil videre, og de er lige nu tolv point foran Real Madrid på tredjepladsen. Raúl tror dog også, at Barcelona vinder mesterskabet.

Real Madrid er ved at få gang i spillet igen efter Juande Ramos’ ankomst til hovedstadsklubben. Med sejre over Valencia og Villarreal, mens de i går besejrede Mallorca 3-0 på udebane, er de forsvarende mestre klatret op på tredjepladsen i ligaen, hvor de dog er hele tolv point efter Barcelona. Raúl tror også, at det bliver Barcelona, der løber af med mesterskabet i denne sæson, hvis de fortsætter i samme stil.

“Guardiolas ankomst har været vigtig, men de kan alle tage lidt af æren. De har en god trup, gode spillere og de har de værdier, der kræves for at spille attraktiv fodbold,” siger Raúl til AS.

“Vi er i god form for tiden og vil bare fortsætte med at vinde kampe. Efter at have besejret Valencia og Villarreal på hjemmebane var det meget vigtigt, at vi også hev en sejr på udebane i land. Der er stadig intet afgjort i ligaen. Barcelona kan snuble, men hvis de fortsætter med at spille, som de har gjort hidtil, så vil titlen være uden for vores rækkevidde. I fodbold kan alt ske, så vi må bare tage en kamp af gangen,” slutter Real Madrid-kongen.

Raúl spillede i går sin kamp nr. 500 i Real Madrid-trøjen, og det fejrede han med et mål mod Mallorca.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu