Наши партнеры

MenuRasmussen forlænger med AGF

Dansk fodbold

AGF’s keeper Steffen Rasmussen satte i dag sin underskrift på en kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2011.

Steffen Rasmussen har siden efteråret 2003 været førstevalg hos AGF på målmandsposten, hvorfor han både har oplevet nedrykning og oprykning med klubben. Århusianerne har været så tilfredse med den 25-årige målmand, at man har tilbudt ham en kontraktforlængelse, som han har signeret.

Dermed vil sportschef Brian Steen Nielsen og co. have glæde af keeperen frem til sommeren 2011.

”Steffen er en kultbærer, som vi sætter stor pris på at have i klubben. Han er enormt træningsvillig og besidder en ærgerrighed, der smitter af på holdkammeraterne. Han er vokset med opgaven de senere år, og jeg anser ham for at høre til blandt de bedste målmænd i SAS Ligaen,” udtaler Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

”Jeg befinder mig rigtig godt i AGF. Holdet er inde i en positiv udvikling, og det samme er tilfældet for mig. Jeg har efterhånden spillet mange kampe og fået en del erfaring, og jeg føler, jeg er på et godt niveau nu. Men der er endnu mere i mig. Jeg er overbevist om, at jeg kan skrue knappen endnu en tand, så jeg kommer op blandt de allerbedste målmænd i landet,” fortæller Steffen Rasmussen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu