Наши партнеры

MenuRanders tæt på avancement

Andet fodbold

Randers FC sikrede sig i dag et godt udgangspunkt inden returopgøret i første kvalifikationsrunde i Europa League om en uge mod Linfield FC, da holdet sikkert vandt 4-0.

Randers FC tog her til aften hul på den kommende sæson, da de trådte ind i kvalifikationen til Europa League. Randers havde fordel af hjemmebane i det første opgør mod Linfield FC.

Det var ikke uventet værterne, der satte sig på opgøret, og efter omkring en halv times spil kom Randers også foran, da Søren Berg scorede.

1-0 holdt til pausen, men i anden halvleg havde Randers mere at byde på. Tre minutter var der spillet, da Tidiane Sane gjorde det til 2-0.

Randers kom som anden halvleg skred frem til flere chancer, men holdet manglede skarphed i flere situationer. Det lykkedes dog for Marc Nygaard, at komme på scoringstavlen, da han øgede til 3-0.

Kort tid efter blev det også 4-0. Det var den nye Randers-spiller Kasper Lorentzen, der er kommet til fra Brøndby, som lukkede og slukkede i sin debut på Essex Park, da han scorede til 4-0.

Om en uge skal Randers forsvare 4-0-føringen i Belfast.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu