Randers sendte AGF på plads

Randers FC fik med nød og næppe hentet en 2-1-sejr hjem i Århus, da de mødte AGF. Kampen var præget af mange chancer helt til sidste sekund.

Hjemmeholdet AGF fik en fantastisk start på kampen, da Peter Graulund efter blot 27 sekunder af kampen kunne heade AGF’erne i front til 1-0.

Randers lod sig dog ikke trække tilbage på banen, og deres optimisme gav pote. Efter 17 minutters spil kunne Carsten Fredgaard spille Søren Berg fri ved bagerste stolpe, som derved kunne udligne til 1-1.

Men kronjyderne var ikke mætte endnu denne aften. Ti minutter før pausen kunne Ricky Olsen flot tæmme bolden, hvorefter han kanonerede bolden ind i Steffen Rasmussens netmasker til Randers-føringen på 2-1.

Anden halvleg fortsatte med mange store chancer i begge ender, hvor Søren Berg kunne have afgjort kampen af flere omgange, mens AGF’s Nando Rafael, David Devdariani samt Jakob Poulsen alle var tætte på at udligne for århusianerne.

Netmaskerne kom dog ikke til at flagre yderligere, og derfor kunne John ”Faxe” Jensen glæde sig over en sejr i sin SAS Liga-debut for Randers i trænersædet.