Наши партнеры

MenuRanders-sejr rakte ikke langt nok

Europa League

Randers FC skulle i aften på en noget nær umulig mission, da de skulle score minimum fem gange, mens Hamburger SV ikke måtte score på deres hjemmebane. Søren Berg blev kampens enlige målscorer, og med en samlet 4-1-sejr til HSV, er danskerne dermed ude af denne sæsons Europa League-kvalifikation.

Da Hamburger SV i sidste uge gæstede Randers FC’s hjemmebane, rejse tyskerne hjem med en overbevisende 4-0-sejr i bagagen. Her til aften var det så kronjydernes tur, til at forsøge at bruge samme opskrift, da de gæstede HSH Nordbank Arena i Hamborg.

Hamburger SV fortsatte det tunge pres, som også gjorde sig gældende i det første møde, men denne gang formåede Randers FC at minimere værternes afslutninger, mens målmand Kevin Stuhr Ellegaard i flere forsøg holdte liv i håbet.

Med ti minutter tilbage af første halvleg, fik Randers FC omsider hul på bylden i modsatte ende. Søren Berg gjorde et hurtigt antrit, hvorefter han kunne kanonere bolden ind bag Wolfgang Hesl. Berg fik dog hjælp af en HSV-forsvarer, som snittede bolden på vejen, hvilket gjorde at Hesl var prisgivet i situationen.

I anden halvleg af kampen fortsatte tyskerne dog med at presse Randers FC, som havde svært ved at komme yderligere til målchancer. I kampens døende minutter ofrede kronjyderne sig i enhver tackling, hvilket blev belønnet med en smal 1-0-sejr, hvilket desværre ikke var nok for Randers til at avancere i kvalifikationen.

Hamburger SV kan derimod finde sit navn i bowlen, når der i morgen trækkes lod til Europa Leagues fjerde og dermed sidste kvalifikationsrunde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu