Наши партнеры

MenuRanders ophæver kontrakt med belgier

Dansk fodbold

Belgiske, Floribert N’Galula, fik aldrig vist sit værd i SAS Liga-klubben, Randers FC. Klubben besluttede sig derfor at ophæve belgierens kontrakt i dag. Også Lars Larsen må se frem til at træne med U-truppen, da Randers-træneren, Colin Todd, har valgt at sætte spilleren af førsteholdet.

Man havde store forventninger til den tidligere Manchester United-spiller, Floribert N’Galula, da han ankom til SAS Liga-klubben, Randers FC. Dog blev opholdet for den 20-årige belgier ikke så godt som forventet, hvilket betød, at klubben i dag ophævede midtbanespillerens kontrakt.

Ikke nok med at ophæve Floribert N’Galulas kontrakt, så har man også valgt at rykke førsteholdsspilleren, Lars Larsen, ned til U-truppen. Larsen har døjet med mange skader i efteråret, hvilket nu får konsekvenser.

”Begge spillere har desværre været slemt plaget af skader i efteråret, så for at optimere SAS Liga-truppen har vi valgt dels at ophæve kontrakten med Floribert N’Galula, dels at indlemme Lars Larsen i U-truppen, hvor han givet vil blive en af profilerne og en god støtte til de unge talenter,” siger Randers-direktør Jakob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Randers FC ligger i øjeblikket på en flot sjetteplads i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu