Наши партнеры

MenuRanders klar til næste runde

Andet fodbold

Randers FC er klar til anden runde af kvalifikationsspillet til Europa League, efter det her til aften blev til en sejr på 3-0 og nordirske Linfield.

Første kamp mellem Randers og Linfield endte 4-0 i dansk favør, og her til aften skulle Randers forsøge at forsvare denne føring i Nordirland.

Det var værterne Linfield, der kom bedst fra start, og efter ti minutters spil kom kampens første forsøg. I Randers-målet var Kevin Stuhr Ellegaard dog på plads, og havde styr på langskuddet fra hjemmeholdet. Robert Garrett var tæt på fem minutter senere, men Ellegaard afværgede forsøget.

Selvom Linfield var godt med, var det alligevel Randers, der kom foran 1-0. Godt halvvejs i første halvleg fandt Ricki Olsen vejen til netmaskerne efter et godt gennemspillet angreb af Randers-spillerne.

Efter scoringen tog Randers styringen og sad på spillet, og de formåede at holde hjemmeholdet fra en scoring i første halvleg.

Tre minutter inde i anden halvleg havde Linfields Marc McAllister et godt forsøg, men Kevin Stuhr reddede forsøget. I stedet for det Randers, der blot to minutter senere kom foran 2-0, da Kasper Lorentzen scorede efter endnu et gennemspillet Randers-angreb.

Ti minutter før tid kom Randers på 3-0, da Søren Berg opsnappede en løs bold, afdriblede et par forsvarere og kom forbi keeperen og sendte bolden i det tomme mål.

Randers vandt opgøret 3-0 og er dermed sikkert videre til anden kvalifikationsrunde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu