Наши партнеры

MenuRanders har sikret sig fransk angriber

Dansk fodbold

Den franske angriber Bédi Buval har tilbragt to uger i Randers, hvor han har gjort et så godt indtryk, at klubben nu har skrevet under på en toårig kontrakt med franskmanden.

Randers FC har efter salget af Djiby Fall været på jagt efter forstærkninger til angrebet. I dag har klubben fundet en mulig afløser i den den 21-årige franske angriber Bédi Buval, som Randers har underskrevet en toårig aftale med. Angriberen har de seneste par uger trænet med i klubben, og det er ud fra disse præstationer, at ledelsen har sagt god for franskmanden.

Buval har før han kom til Randers spillet for Red Star i den fjerdebedste franske række, hvor man også fandt Djiby Fall for et år siden.

Randers FC’s sportschef Kim Ziegler regner da også den nye angrebsforstærkning for at have niveauet til SAS Ligaen.

”Vi har ikke de store bekymringer omkring, at han kommer fra den fjerdebedste række i Frankrig. Nu har vi haft ham heroppe i et par uger, og han har vist nogle rigtig gode ting til træning. Han er godt skolet og kan godt gå hen og blive et hit i SAS Ligaen,” udtalte Kim Ziegler til bold.dk.

Han begrunder ledelsens valg for at underskrive en kontrakt med ham således:

”Han er en utrolig spændende spiller, der har imponeret Colin Todd både til træning og i kamp. Han er hurtig, kropsstærk og pågående, lige den angrebstype, som vi har søgt efter,” udtalte Randers FCs sportschef Kim Ziegler til klubbens hjemmeside.

Bédi Buval har i sine ungdomsår spillet i franske Nancy og engelske Bolton.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu