Наши партнеры

MenuRanders forlænger med Fredgaard

Dansk fodbold

Carsten Fredgaards kontrakt udløb oprindeligt ved årsskiftet, men nu har den jyske fodboldklub forlænget med fløjen, således, at kontrakten først udløber ved næste sommerferie.

“Efter længere tids overvejelser og drøftelser er vi og Carsten Fredgaard blevet enige om en optimal løsning for begge parter, nemlig en seks måneders forlængelse. Men der hersker ingen tvivl om, at hvis Carsten fortsætter de takter, som han har vist i denne sæson, kan han sagtens være i Randers FC efterfølgende, hvis han skulle være interesseret i det til den tid,” siger direktør Jacob Nielsen til Randers’ hjemmeside.

Dermed bliver den erfarne spiller i klubben helt indtil sommer. Fredgaard selv er også godt tilfreds med den nye aftale. Specielt pågrund af den gode opstart, som Randers har fået i SAS Ligaen.

“Efter den hårde opstartsfase og ikke mindst den gode sæsonstart, som vi har fået, vil det være ærgerligt, hvis jeg skulle stoppe i Randers FC til vinter. Derfor passer det mig fint, at aftalen er blevet forlænget, så den dækker hele sæsonen,” siger Fredgaard til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu