Наши партнеры

MenuRanders forlænger med Ahmed

Dansk fodbold

Randers FC har i dag forlænget Issah Ahmeds kontrakt, således, at han vil være hos kronjyderne til udgangen af 2011.

Issah Ahmed kom til den kronjyske klub, Randers FC, for to og et halvt år siden, og det har længe set ud til at parterne ikke kunne blive enige omkring en kontraktforlængelse, men i dag kunne parterne glædeligt præsentere en aftale, der holder Ahmed i klubben frem til udgangen af 2011.

”Jeg er meget lykkelig. Både jeg selv og min familie kan lide at være i Randers og i Danmark i det hele taget. Jeg har været i Randers FC 2½ år nu, og siden jeg kom hertil er der sket meget. I dag har klubben fire til fem virkelig dygtige centrale forsvarsspillere, og jeg har ikke det fjerneste mod konkurrencen, tværtimod skærper det min indsats at skulle kæmpe for at få en plads i startopstillingen, siger Issah Ahmed til klubbens hjemmeside.

”Det er i mine øjne en forlængelse, som Issah Ahmed fortjener. Han har gjort store fremskridt, og jeg håber han kan fortsætte de gode takter også i de næste tre år. Han er en værdifuld spiller at have i truppen og gør, at klubben nu råder over masser af kompetente midterforsvarere. Personligt tror jeg også, at det har spillet ind, at Issah kan se en fremtid i klubben,” fortæller klubbens cheftræner, Colin Todd.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu