Наши партнеры

MenuRanders FC tager afsked med offensiv-duo

Dansk fodbold

I dag meddelte Randers FC, at man ikke forlænger kontrakterne med angriberen Bédi Buval samt kantspilleren Tiago Targino. Dermed forlader de to offensive spillere klubben efter henholdsvis blot to og et år.

Randers FC kunne i dag meddele, at man ikke underskriver forlængelser af Bédi Buvals og Tiago Targinos kontrakter. De to offensive spillere forlader derfor klubben efter henholdsvis to og et år.

Klubbens angriber, Bédi Buval, har inden sæsonens sidste kamp på søndag, spillet 60 kampe for kronjyderne, hvoraf han har nettet 15 gange i SAS Ligaen.

“Mine to år i Randers FC har været virkelig gode, og jeg føler, at jeg har udviklet mig utroligt meget som fodboldspiller. Det var en ny udfordring for mig at komme til et helt nyt land som Danmark, men det har været en god oplevelse for mig. Nu vil jeg gerne et trin højere op i en anden liga i Europa,” siger Bédi Buval til klubbens hjemmeside.

Den portugisiske kantspiller Tiago Targino, som kun opnåede 20 SAS Liga-kampe med et mål til følge i sit ene år i klubben, er tilfreds med sit ophold, trods det korte samarbejde.

“Jeg vil gerne takke alle fans og dem der arbejder i klubben for et dejligt år. Og ikke mindst vil jeg sige tak til mine fodboldvenner og kollegaer, der har hjulpet mig hele vejen igennem. Det er svært, når man kommer til et helt nyt land, men alle spillerne har været fantastiske til at hjælpe mig på vej. Så det har været et fantastisk år, og jeg ønsker klubben alt mulig held og lykke fremover,” fortæller Targino.

Randers FC’s cheftræner John “Faxe” Jensen fortæller, at det selvfølgelig er hårdt at skulle sige farvel til to humørbomber, men at de på det sportslige plan ikke har indfriet forventningerne.

“Det er altid vemodigt at skille sig af med spillere i en trup, specielt når det er to herlige fyre, der bringer masser af god stemning i et omklædningsrum. Men i et sportsligt perspektiv har vi vurderet, at der ikke ville være den store sandsynlighed for, at hverken Bédi eller Tiago ville kunne indgå som en fast bestanddel af holdet fremover. Men de har været gode at arbejde sammen med, så de skal selvfølgelig have et stort held og lykke herfra,” forklarer John “Faxe” Jensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu