Наши партнеры

MenuRanders FC offentliggør målsætninger

Dansk fodbold

Bestyrelsen i Randers FC har offentliggjort en række kort- og langsigtede målsætninger for den kommende sæson og tre sæsoner frem i tiden.

Randers FC rykkede efter 2005/2006-sæsonen op i den bedste danske liga. I de efterfølgende 3 sæsoner blev klubben placeret som nummer 8, nummer 6 og nummer 5. Det går med andre ord kun fremad, men klubben vil gerne nå endnu længere.

Derfor har klubben i dag på deres hjemmeside offentliggjort en række kort- og langsigtede målsætninger.

Den langsigtede målsætning lyder, at Randers FC skal have medaljer i landets bedste fodboldrække senest ved afslutningen af 2011/2012-sæsonen.

De kortsigtede målsætninger, der gælder den kommende sæson, omhandler placeringen i 3 turneringer. Randers FC skal således som minimum opnå en femteplads i SAS Ligaen, som minimum spille sig frem til tredje kvalifikationsrunde i UEFA Europa League og som minimum spille sig frem til en kvartfinaleplads i pokalturneringen ved navn Ekstra Bladet Cup.

Randers FC´s direktør, Jacob Nielsen, siger om målsætningerne til klubbens hjemmeside:

”Randers FC har siden klubbens stiftelse i 2003 oplevet en konstant udvikling. Vi ønsker selvfølgelig at fortsætte denne udvikling, så derfor har vi opstillet en række målsætninger, der nok lyder ambitiøse, men som vi føler kan blive indfriet set i lyset af den udvikling, som klubben har været i.”

Cheftræner John Jensen kommenterer også på klubbens nye målsætninger:

”Målsætningen om at nå til tredje kvalifikationsrunde er opnåelig, lodtrækningen taget i betragtning. Det samme er en kvartfinale i pokalturneringen. Men prioritet nummer 1 er og bliver SAS Ligaen, og når man tænker på, at vi skal deltage i tre store turneringer, har det været væsentligt at forstærke truppen, som vi har gjort indtil videre. Og vi er da også fortsat på jagt efter en angriber inden august-vinduet lukker i.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu