Наши партнеры

MenuRanders FC har fundet en ny cheftræner

Dansk fodbold

Den nye cheftræner som tiltræder til sommer blev præsenteret hertil formiddag. Manden som skal overtage trænersædet i Randers, bliver den tidligere Bolton-manager, Colin Todd.

Colin Todd og Randers FC har indgået en to-årig aftale, og den nu 58-årige Todd, som tidligere har spillet på det engelske landshold, glæder sig til den udfordring:

”Hele mit liv har været fodbold på et højt niveau, så derfor ser jeg frem til denne nye udfordring som cheftræner i Randers FC. Det er en professionelt ledet klub, og jeg vil gerne være med til at udvikle klubben yderligere. Jeg har fulgt med i dansk fodbold igennem en årrække og hentede som Bolton-manager fremragende tekniske spillere som Per Frandsen, Michael Johansen, Claus Jensen og Bo Hansen til engelsk fodbold. Jeg kan godt lide den skandinaviske fodboldmentalitet, der er meget lig den engelske,” sagde Randers FC’s nye cheftræner til klubbens hjemmeside.

”Colin Todd har prøvet det hele gennem hans lange karriere i engelsk fodbold, både som spiller og træner, og vi er derfor glade for, at han nu gerne vil til dansk fodbold. Vi har gået efter en træner, der i spillefilosofi kan videreudvikle det koncept, som Lars Olsen står for – og det er Colin Todd en garant for med hans store personlighed, erfaring og nærvær,” lød det fra Randers’ sportschef Kim Ziegler.

”Vi mener at have fundet den rette person, der kan føre klubben videre i den positive udvikling vi er i. Vi vil gøre alt for at slutte godt af med Lars Olsen og bane vejen for en ny Randers FC-epoke under Colin Todd, der repræsenterer stor rutine med baggrund i sin lange karriere både som spiller og manager i England, og det til trods har han et godt kendskab til dansk fodbold,” sagde klubbens direktør Jacob Nielsen.

Colin Todd tiltræder helt præcist som ny cheftræner den 18. juni 2007.Kommentér

En kommentar til “Randers FC har fundet en ny cheftræner

  1. rfc siger:

    :p:p:p:p:p:D:D:D:)colin todd er den bedste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu