Наши партнеры

MenuRamos vil gerne skifte Spanien ud med England

Spansk fodbold

Sevillas succesfulde manager, Juande Ramos, har fortalt at han en dag vil forlade Spanien, til fordel for den engelske liga, Premier League.

Taktikeren har ført Sevilla stødt opad, lige nu befinder holdet sig på anden pladsen i ligaen, og i sidste sæson viste holdet sine kvaliteter, da de besejrede FC Barcalona i Super Cup-finalen. Og i denne sæson befinder holdet sig lige nu i toppen af alle de turneringer, som de har mulighed for, nemlig Ligaen, den spanske pokal turnering, Copa Del Rey, og lillebroderen til Champions League – UEFA Cup’en.

Den megen succes, har givet manager, Juande Ramos, en del opmærksomhed, og Ramos afviser bestemt ikke, at søge til England efter sin næste arbejdsgiver.

“Jeg har fulgt engelsk fodbold i lang tid, og jeg er begejstret over spillet. Jeg kan lide holdene og spillestilen,” sagde Ramos til Eurosport.com.

“Jeg er altid åben for tilbud, men lige nu er jeg glad og tilfreds hos Sevilla, og min tanke er at blive her i mange år frem, selv om man aldrig kan sige jeg ville ikke drikke det vand.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu