Наши партнеры

MenuRamos: Vi spiller bedre end Liverpool

Champions League

Real Madrids stjerneforsvarer Sergio Ramos giver sit bud på, hvad Real Madrid skal stille op mod Liverpool i aftenens Champions League-brag, hvis de skal sikre sig en kvartfinale-billet.

Real Madrid tabte det første Champions League-opgør mod Liverpool i ottendedelsfinalerne med et knebent 1-0-nederlag. Returopgøret finder sted i aften på Liverpools hjemmebane Anfield Road.

Hovedstadsklubben forsvarsspiller Sergio Ramos fortæller, hvad mandskabet skal yde i aften, for at stikke af sted med kvartfinale-billetten.

”Målet fra Benayoun var en fejl i vores system, men det kan ske for dem i returen. Det er venlig ment, men Liverpools spil er ikke smukt. Real Madrid spiller bedre fodbold, og det vil blive nødvendigt at demonstrere det på Anfield,” fortæller Ramos til Sky Sports, og fortsætter:

”Liverpool har nogle afbud, men det er ikke afgørende, deres hold er sat op til denne type kampe. Nøglen til sejr er, at vi scorer en kasse i første halvleg, og så kan vil spille, som vi gør i Primera Division.”

Læs også:

CL-optakt: Liverpool – Real MadridKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu