Наши партнеры

MenuRamos: Vi skal forblive rolige

Spansk fodbold

Sevillas træner, Juande Ramos, er fast besluttet på at hans hold ikke skal gå i ekstase efter gårsdagens 2-1 sejr over Barcelona, hvor de samtidig overtog førstepladsen.

Selvom Sevilla i aftes kæmpede sig tilbage og vandt topopgøret 2-1 og nu fører La Liga med 1 point ned til netop Barcelona, har Ramos været ude og advarer sine spillere.

“Nu har vi flere point end nogen anden og det er det vigtigste, men det betyder intet, for hvis vi taber i næste weekend og Barcelona vinder så fører vi ikke længere,” sagde han.

“Der er stadig 13 uger tilbage af sæsonen og intet er afgjort, der er meget få point imellem holdene i toppen, og derfor skal vi forblive rolige.”

Med 2-1 sejren bør Sevilla nu endegyldigt, have lukket munden på nogle af de kritikere, der i hvert fald indtil i går stadig mente at titelkampen kun stod imellem Barcelona, Real Madrid og Valencia.

Sevilla fører nu ligaen, men det er med den mindst mulige margen, da Barcelona vil slå Sevilla, hvis holdene skulle slutte á point. Barcelona vandt nemlig sæsonens første kamp mod Sevilla 3-1, og dermed er de bedre i indbyrdes kampe, hvilket er det der tages i brug i Spanien, hvis holdene slutter lige.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu