Наши партнеры

MenuRamos benægter i dag Tottenham-tilbud

Spansk fodbold

Sevillas succesfulde træner, Juande Ramos, påstod i går, at den engelske klub Tottenham Hotspurs havde tilbudt ham en kontrakt, som han selv beskrev som et svimlende tilbud, men i dag trækker han sine udtagelser tilbage.

Sevillas succesfulde træner, Juande Ramos, der er en af de mest eftertragtede trænere i Europa i øjeblikket, udtalte i går, at den engelske klub Tottenham Hotspur havde tilbudt ham en kontrakt, som lød på et svimlende beløb. Men i dag fortæller spanieren, at der er tale om en misforståelse.

”Da jeg beskrev et muligt tilbud som svimlende mente jeg bare, at den sum penge som engelske klubber kan betale i øjeblikket gør ethvert tilbud svimlende. Folk har lagt ord i munden på mig, sagde Ramos til The Times og fortsatte.

”Jeg er overhovedet ikke blevet tilbudt Spurs-jobbet. Der var aldrig noget tilbud fra dem. Spurs er en stor klub, og alle ville være interesseret i jobbet, men det er ikke noget for mig lige nu,” fortalte Ramos.

Ramos var tydeligvis ikke tilfreds med situationen, som han var blevet bragt i, derfor beklagede han i dag overfor alle, som der skulle være berørte af hans udtagelser i går.

”Jeg vil gerne undskylde, hvis jeg har ophidset nogen. Det var ikke min intention. På pressekonferencen ville jeg bare vise min loyalitet over for Sevilla. Jeg har et stort projekt i gang, og jeg er meget stolt over at lede det. Jeg bliver i Sevilla,” sluttede spanieren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu