Наши партнеры

MenuRajkovic appellerer sin lange karantæne

Andet fodbold

Twentes lejesvend, Slobodan Rajkovic, har valgt at appellere den kæmpedom han fik under sommerens OL-slutrunde.

Slobodan Rajkovic blev i sommers købt af den engelske storklub, Chelsea FC. Det var planen at udleje ham i det første stykke tid, og han blev således sendt afsted til hollandske Twente.

Men uheldigvis for Twente, fik Rajkovic altså den sindssyge idé at spytte efter en dommer under OL-slutrunden. Han fik efterfølgende sin hårde dom på et års karantæne, og dette er en af grundene til at Twente er i oprør.

Selvom Slobodan Rajkovic er ejet af Chelsea, er det Twente der står til at betale hans løn, og denne løn er i den højere ende i den hollandske middelklub.

Det betyder altså at Twente står til at betale en af klubbens højeste lønninger, til en spiller de faktisk ikke kan bruge – det har fået Twentes formand til at fare op, og han udtaler således til Voetball International:

“Vi er trætte af det, det har allerede stået på alt for længe. Vi kunne have brugt Rajkovic i tre måneder allerede nu, og vi har betalt mange penge for at have ham,” siger formand Joop Munsterman til Voetball International.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu