Rajko Lekic sænkede topholdet

Silkeborg-angriberen gjorde sit til at oprykkerne fra Silkeborg sikrede sig en 1-0-sejr på Energi Nord Arena, da han med sit mål ti minutter før tid scorede kampens enlige mål.

AaB havde indtil aftenens kamp vundet samtlige tre SAS Liga-opgør i denne sæson på hjemmebane, og der var derfor store forventninger fra de mange fremmødte tilskuere på Energi Nord Arena.

Tilskuerne kunne efter et minuts spil se Kjetil Wæhler være tæt på at bringe hjemmeholdet i front, efter et flot hovedstødsforsøg, som røg tæt forbi mål.

Efterhånden som halvlegen skred frem stod der AaB på det meste, men selvom de havde overtaget i spillet, kunne det ikke ses på pausestillingen, der var uafgjort 0-0.

Det var et helt andet Silkeborg-hold, som var kommet på banen efter en knap så god første halvleg fra deres side. Gæsterne satte sig på kampen og fik lov til at styre kampen af AaB.

I modsætning til AaB kunne Silkeborg forvandle overtaget i spillet til et mål. Det skete ti minutter før tid, hvor først Christian Holst fik sendt et brag af et langskud af sted, men Karim Zaza fik, med det yderste af fingrene, afværget episoden med en flot redning.

Øjeblikket efter kunne en umarkeret Rajko Lekic heade bolden ind bag Zaza, og derfor kunne Lekic stolt storme over til de medrejsende Silkeborg-fans og fejre målet, der blev kampens eneste.

Mod slutningen af kampen pressede AaB på, men det gav ikke udbytte i en scoring.

Dermed måtte SAS Ligaens tophold se sig besejret 1-0 af Silkeborg, som nu kan bryste sig med at have vundet over både OB og AaB.