Наши партнеры

MenuRafa: Agger må kæmpe for sin plads

Engelsk fodbold

At blive kvit for sine længerevarende skader er ikke nok til at kunne holde sig på måtten i Liverpool. Her må man kæmpe om sin plads, hvilket Rafa Benitez idag fortæller direkte rettet mod den danske forsvarer, Daniel Agger.

Selv når de lange skader er overstået, skal man ikke regne med at kunne hoppe direkte ind i den stærke startopstilling hos Liverpool. Det har Daniel Agger måtte sande. Idag får danskerne endda en opsang fra spanske Rafa Benitez, der fortæller direkte til danskeren, at han bliver nødt til at kæmpe om pladsen.

“Martin Skrtel er en god forsvarer, Jamie Carragher er stabil, og Sami Hyypia er også en god mulighed. Så Daniel må arbejde hårdt, hvis han vil spille, og det ved han godt,” siger Rafael Benitez til Liverpools hjemmeside.

Dermed har Agger fået klar besked på at få vanterne på og kæmpe for overlevelsen. Ydermere tror Rafa dog på, at Aggers muligheder for at kæmpe sig tilbage efter en vidtstrækkende langtidsskade er store. Ifølge ham passer danskerens mentalitet godt ind i den hårde konkurrence.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu