Наши партнеры

MenuRadonjic sendt retur til OB

Dansk fodbold

Viborg har i efteråret haft angriberen Srdjan Radonjic i klubben på en lejekontrakt, men nu vender montenegrineren hjem til Odense igen før aftalen egentlig udløber.

Viborg stod og manglede en målscorer i efteråret og lejede derfor Srdjan Radonjic i OB. Angriberen nåede at tegne sig for en enkelt scoring inden han nu bliver sendt tilbage til Odense. Det er OB godt tilfredse med, da de netop har sendt Bengt Sæternes tilbage til Norge og Radonjic vil derfor styrke truppens bredde.

”Da vi lejede Srdjan ud, var der større konkurrence om angrebspladserne i OB, og han ønskede at være tættere på holdet. Situationen er anderledes nu, og da Viborg samtidigt vil satse på andre spillere, er det en fornuftig løsning for alle parter, at Radonjic kommer tilbage. Vi kender Srdjans kvaliteter, og vi forventer, at han kan styrke bredden i vores offensiv,” siger OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Viborgs trænerteam, der ønsker at sætte sit præg på spillertruppen, har valgt at benytte sig af en klausul, der gør det muligt, at de kan sende montenegrineren tilbage, når lejeaftalen var halvt afsluttet.

”Vi har fået nyt trænerteam, som selv ønsker at sætte deres fodaftryk på, hvilke offensive brikker, vi skal disponere over. Da vi samtidig havde en mulighed for at afbryde lejeaftalen med Radonjic ved halvvejen, var det oplagt, at Srdjan nu vender retur til OB,” udtaler Viborgs direktør Morten Jensen på klubbens hjemmeside.

Skrevet af Pernille NielsenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu