Наши партнеры

MenuRacisme kan koste kroaterne

Andet fodbold

FIFA har i dag meddelt, at de nu vil undersøge de racistiske tilråb, der fra de kroatiske tilskuere, blev rettet direkte mod Englands landsholdsspiller, Emile Heskey, under de to landes indbyrdes kampe i VM-kvalifikationen.

Det var tid til hævn fra Englands side, da Kroatien og England stødte sammen i VM-kvalifikationskampen mellem de to hold. Kroatien havde nemlig vundet begge i EM-kvalifikationen til sommerens slutrunde, og havde dermed sendt englænderne ud.

Englænderne fik deres hævn. Der blev nemlig uddelt tæsk på hårdeste manér, da Kroatien blev tævet med 4-1. Kampen blev dog skæmmet af, at nogle kroatiske fans råbte racistiske råb efter Englands spillere.

Det skulle angiveligt være Emile Heskey der var offeret for tilråbene, og dette kan nu få konsekvenser for det kroatiske hold og fodboldforbund, meddeler FIFA i dag.

Om ikke andet, meddeler FIFA, at de vil tjekke sagen noget nærmere, med henblik på eventuelle disciplinære sanktioner.

”Man må lade de overordnede folk tage sig af det og jeg vil bare koncentrere mig om mit spil. Det er dumme mennesker og det må man ignorere og nyde kampen,” siger Heskey, som i øvrigt noterede sig, at de kroatiske spillere ikke var videre begejstret for tilråbene.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu