Quaresma sikrede Porto sejren

Kampen så længe ud til at ende uafgjort, men to minutter inde i dommerens tillægstid dukkede portugiseren op, og sikrede Porto en vigtig sejr på udebane.

Der var varmt i Istanbul til kampen mellem Besiktas og FC Porto. Efter flere skudforsøg udefra, fik hjemmeholdets Toraman en god mulighed lige udefra straffesparksfeltet, men bolden gik lige til venstre for målrammen.

Generelt set var der ikke meget kvalitet i afslutningerne i denne første halvleg, hvor meget få afslutninger sad indenfor målrammen. Hverken hjemmeholdet, Besiktas, eller Porto formåede at sætte sig fulstændig på kampen i første halvleg, og stillingen ved pausen var uafgjort 0-0.

Udeholdet startede anden halvleg bedst, og kom frem til et par afslutninger. Blandt andet Ricardo Quaresma afsluttede fra distancen, men et ellers udmærket forsøg fik forbi højre hjørne af Besiktas-målet.

Lidt senere var igen Quaresma på spil. Men heller ikke denne gang havde han held med sin afslutning, da han forsøgte sig med et skud fra omkring straffesparkspletten.

Som det bedst lignede en uafgjort kamp lykkedes det dog endelig for Quaresma at få scoret. To minutter inde i dommerens overtid dukkede han op, og sikrede Porto en vigtig sejr på 0-1 på udebane.