Наши партнеры

MenuPSV-stjernefrø fyret for stofmisbrug

Andet fodbold

PSV Eindhovens stortalent, brasilianske Jonathan Reis, er blevet fyret, efter at han blev afsløret i at indtage stoffer.

PSV Eindhovens brasilianske angriber, 20-årige Jonathan Reis, blev spået en stor fodboldkarriere, og den unge stjernespiller har da også vist gode takter på banen, men udenfor banen har han truffet de forkerte valg.

I dag blev han fyret for at misbruge stoffer, men det fremgår dog ikke, hvilke slags stoffer, der er tale om. Men umiddelbart tyder det ikke på, at der har været tale om præstationsfremmende stoffer.

Reis mødte sent op til klubbens træningslejr, og derfor valgte ledelsen at sende ham til undersøgelser hos lægestaben, hvor disse bekræftede, at der var tale om et stofmisbrug.

PSV Eindhoven opfordrede ham herefter til at opsøge en afvænningsklinik, men det afviste Reis, og derfor blev han fyret med omgående virkning.

Klubben bekræfter dette på sin hjemmeside, hvor Reis’ agent også er citeret for at udtale, at han er enormt skuffet og ked af at se en spiller ødelægge sin fremtid, når han havde et så stort potentiale.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu