Наши партнеры

MenuPSV kunne ikke udnytte overtallet

Champions League

PSV Eindhoven tog i mod det tyrkiske hold Fenerbache. Der var begrænset med chancer i opgøret, hvor de hollandske værter trods en mand i overtal ikke formåede at vinde.

Hjemmeholdet havde danske Kenneth Perez med i startopstillingen. Danskeren har vist god form i sin nye klub, men i indledningen var det ikke meget vi så til hverken Perez eller i det hele taget PSV Eindhoven. Heller ikke de tyrkiske gæster havde så meget at byde på, Senturk Semih havde et godt forsøg med hovedet fra tæt hold, men scoringen udeblev.

Senere i første halvleg havde hjemmeholdets Otman Bakkal en god chance, men PSV-spilleren headede bolden over mål fra en god position. Der blev ikke scoret i første halvleg af opgøret, som dermed endte uden scoringer.

I anden halvleg blev Fenerbaches Deivid præsenteret for det røde kort. Fenerbache-spilleren gik for hårdt til sin modstander, og dette tangerede dommeren altså til et rødt kort, hvilket gav PSV en gylden mulighed for at vinde opgøret, hvis de kunne udnytte deres overtal.

Kampen bød ikke på mange store chancer, og selvom PSV prøvede at udnytte deres overtal lykkedes det ikke. Kampen endte uden scoringer, 0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu