Наши партнеры

MenuPSV hentede smal sejr i Moskva

Champions League

Aftenens tidlige Champions League-kamp mellem CSKA Moskva og PSV Eindhoven blev aldrig en målrig kamp. Trods flere store chancer blev der kun scoret et enkelt mål. Det var udeholdet, der løb med en smal sejr.

PSV havde Kenneth Perez med til kampen, men danskeren måtte tage plads på udskiftningsbænken til at starte med.

CSKA Moskva satte gang i opgøret, og allerede efter fire minutters spil havde de en stor mulighed, for at komme foran. Det var Deividas Semberas, der fra højre side af banen lagde bolden ind i mod Ramón. Angriberen nåede dog ikke frem til bolden tids nok, til at sende den i mål.

I stedet for en tidlig hjemmebaneføring var det de hollandske gæster, der kom foran i det 39. minut. Det var Marcellis, der slog et indlæg fra højre. Jefferson Farfan kom til med hovedet, og headede bolden i mål fra tæt hold.

Det lykkedes ikke for hjemmeholdet at svare igen på dette føringsmål i første halvleg, og de to hold gik dermed til pause med stillingen 0-1, hvilket de hollandske gæster naturligvis kunne være mest tilfredse med.

I anden halvleg blev der skabt store chancer i Moskva, hvor begge hold havde muligheder for at score. Målscoreren fra første halvleg, Farfan, forsøgte sig fra distancen på et frispark. Men Akinfeev i Moskva-målet havde ikke de store problemer med at redde forsøget.

Kenneth Perez kom på banen med seks minutter tilbage af opgøret. Ikke mange minutter efter danskeren var kommet på banen havde CSKA en stor chance. Der kom et hårdt indlæg fra venstre, men Aldonin fik ikke ram på bolden. Gomes i PSV-målet havde sandsynligvis været chanceløs, hvis han havde fået ordentligt ram på bolden.

Dette viste sig at blive Moskvas sidste store chance for en udligning. Der blev ikke scoret flere mål i kampen, som PSV dermed trak sig sejrrigt ud af. CSKA Moskva har derfor nu udspillet deres rolle i denne gruppe, mens PSV stadig lever i håbet om at gå videre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu