Наши партнеры

MenuPSV Eindhoven vandt den hollandske Super Cup

Andet fodbold

Som i så mange andre lande, er der også i Holland en Super Cup, hvor mestrene møder cup-vinderne. Den blev udspillet til aften, og det var de regerende mestre, som tog hånd om affæren.

I en kamp, hvor to mål i anden halvleg blev afgørende, var det Feyenoord, som startede med at kontrollere. PSV Eindhovens manager, Huub Stevens, havde valgt at starte med de to nye i truppen Andreas Isaksson, hvilken garderede målet, samt Jeremie Bretchet, som spillede i de regerende mestres forsvar.

Feyenoord kunne, trods den førnævnte dominans i første halvleg, ikke få trillet bolden over stregen, hvilket ved pausen efterladte kampen, som den havde startet.

Blot ti minutter skulle der dog gå i anden halvleg, før folk på lægterne fik underholdning i form af mål. Ibrahim Affelay var i den assisterende rolle, da han lagde den sidste aflevering, før Lazovic kunne heade bolden i mål til PSV Eindhoven-føring.

I det 67 minut blev sejren så forseglet, idet forsvareren Marcellis kunne heade bolden ind via hjørne og således fordoble PSV Eindhovens føring.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu