Наши партнеры

MenuProfiler var tæt på at forlade FC København

Dansk fodbold

I de sidste dage af transfervinduet, var Jesper Grønkjær, Michael Gravgaard og Brede Hangeland på vej væk fra FC København

Jesper Grønkjær afviste Serie A klubben Fiorentina, da han fortrækker FC København.

“Jeg modtog for få dage siden en konkret forespørgsel fra Fiorentina, der ville hente Jesper her i vintererens transfer-vindue. Jeg havde næppe forelagt det for Jesper, før han reagerede med et nej tak. Han ønskede ikke engang at høre nærmere,” sagde Vincenzo Morabito til BT.

Morabito forsætter:

“Jesper er helt vild med at være i FCK, som han i alle henseender finder top-professionel. Han spøger med, at han er verdens gladeste fodboldspiller lige nu. Jeg tror ikke engang, at han ville rejse, hvis Real Madrid kom med et tilbud,” sagde Morabito til avisen.

Premier League klubben West Ham United ville købe Michael Gravgaard, men FCK ville ikke sælge.

West Ham skulle eftersignede være skuffet over at de ikke fik Gravgaard. Rygterne siger at FCK afviste et bud på hele 40 mio. kr.

Brede Hangeland var også et emne i West Ham, men Premier League klubben endte med at købe Matthew Upson i Birmingham i transfervinduet sidste timer.

Jesper Grønkjær og Brede Hangeland har kontrakt med FCK til sommeren 2010, Michael Gravgaard har til sommeren 2011.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu