Наши партнеры

MenuPrica solgt til Sunderland

Dansk fodbold

AaB bekræfter her til aften, at klubben har solgt den svenske landsholdsangriber Rade Prica til engelske Sunderland.

“Det er klart, at det på godt nordjysk er træls at miste SAS Ligaens måske allerstørste profil gennem det seneste halvandet år, men Rade ser tilbuddet fra Sunderland som en chance, og da klubben har indfriet vores salgspris, har der ikke været så meget andet at gøre end at acceptere tingenes tilstand,” konstaterer sportsdirektør Lynge Jakobsen, som dog finder stor fortrøstning i AaB’s eksisterende spillertrup.

“Vi har generelt en stærk offensiv og mon ikke at eksempelvis Jeppe Curth, José Mota, Ronnie Schwartz, Simon Bræmer og Patrick Kristensen vil gøre alt for, at følelsen af tabet af Rade vil blive formindsket,” siger Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Den 27-årige angriber har siden skiftet fra tyske Hansa Rostock i sommeren 2006 scoret 31 mål i 59 kampe for nordjyderne, og har ifølge Sunderlands hjemmeside kostet 2 millioner engelske pund, svarende til 19.943.600 millioner danske kroner.

I Sunderland kommer svenskeren til at spille under ledelse af den Manchester United profil Roy Keane, der er cheftræner i den engelske klub.Kommentér

4 kommentarer til “Prica solgt til Sunderland

 1. AK siger:

  Stort tab for AaB – Stort tab for SAS Ligaen. Ærgeligt at endnu en stor profil forlader ligaen, men hvad kan man forvente. For spillere bruger jo vores liga som en mellemvej til de store lande. Dog godt at se med mine FCK briller…

 2. Nicolaj Lambertsen siger:

  Ja, et tab for den danske liga. Men på den anden side bliver spillerne jo ikke dårligere af at komme til en større klub, medmindre de ikke får nok spilletid selvfølgelig – og til sidst, lad os da håbe det, kommer det vores landshold til gode. ;o)

 3. AK siger:

  @Nicolaj

  Vores landshold ligefrem? Han er fra Sverige. Eller har jeg misforstået et eller andet.

 4. Andreas Johnke siger:

  Ja, det gør ikke den store forskel jo når det er udenlandske spillere vi snakker om… Men 20 Millioner kroner kan AaB jo ikke aflså, så simpelt er det… Det er vi slet ikke i stand til i dansk fodbold… Lad os så håbe de forpagter pengene ordentligt og ikke betaler 10M DKr for en lodseddel, som FCM er igang med i ham Petter fra Hammarby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu