Наши партнеры

MenuPremier League-klubber ramt af ny regel

Engelsk fodbold

Fra næste sæson tiltræder en ny regel, som gør det et krav for alle Premier League-klubber at have mindst otte spillere, som er opfostret i britisk fodbold, i truppen.

UEFA har de seneste år gjort næsten alt for at få klubberne til at fokusere mere på talentudviklingen end på at købe udenlandske spillere.

Nu følger den engelske Premier League så trop, da de nu har indført en ny regel, som gør det til et krav at have mindst otte spillere, som har sin fodboldopdragelse i klubben selv eller en anden klub i England eller Wales.

Regel indbefatter, at mindst otte af spillerne i klubben har været tilknyttet en klub i England eller Wales i mindst tre år, mens de var under 21 år. Klubberne skal ved sæsonafslutning indsende en liste med 25 spillere, som man vil bruge, hvor altså mindst otte af dem skal leve op til denne regel.

I Premier League-klubbernes store trupper, som skal offentliggøres, skal en spiller under 21 år ikke nødvendigvis indgå. Spillere under den alder behøves nemlig ikke, at være registreret for at kunne spille.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu