Наши партнеры

MenuPremier League forbyder jubelscene

Engelsk fodbold

Den engelske Premier League har i dag informeret ligaens klubber om, at de risikerer disciplinærstraf, hvis de udfører en speciel jubelscene, der er sponsoreret af en bookmaker.

Den engelske bookmaker Betfair har sat £10.000 på højkant til et velgørende formål. Den spiller, som fejrer en scoring i weekenden med den såkaldte TaiKai-dans, har frit valg omkring velgørenhedsorganisationerne.

“TaiKai” er Betfairs nyeste spil, men sådanne måder at promovere sine tiltag på, finder ligaforeningen, Premier League, upassende. Derfor har man kontaktet klubberne, hvor man har meddelt, at den pågældende spiller risikerer disciplinærstraf, hvis man udfører denne specielle dans ved en scoring.

”Vi har talt med fodboldforbundet (FA, red.), og udtrykt vores bekymring over, det vi ser som et helt igennem upassende PR-stunt. Vi vil anmode FA om, at de udnytter deres eksisterende forhold til bookmakeren til at tale dem ud af dette initiativ,” skriver Premier League i en meddelelse.

”Vi har skrevet til vore klubber for at informere dem om, at deres spillere risikerer disciplinærstraf, hvis de promovere kampagnen ved at udføre denne fejring.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu