Наши партнеры

MenuPremier League-dom: Badebold-kamp spilles ikke om

Engelsk fodbold

Premier League har i dag afvist, at opgøret mellem Sunderland og Liverpool kan spilles om, grundet det besynderlige Sunderland-mål, hvor en badebold på banen fikserede Liverpool-keeperen. Dommeren er dog blevet nedgraderet.

En række dommere har udtalt, at lørdagens Premier League-kamp mellem Sunderland og Liverpool skal spilles om, fordi kampens enlige mål blev scoret på besynderlig vis, da Darren Bents afslutning blev rettet af, af en badebold, der var blevet kastet ned på banen af tilskuerne.

Ifølge dommerreglementet skal spillet stoppes, når en sådan situation opstår, hvorefter dommeren foretager et dommerkast, men i weekendens opgør reagerede dommer Mike Jones ikke på bolden, som altså endte med at fiksere Liverpool-keeperen.

“Vi vil ikke have kampen omspillet. Badebolden var et udefrakommende objekt, derfor skulle dommeren have stoppet kampen så snart han så, at den lå på grønsværen. Men det svære er at vurdere, om han først så den, da bolden var involveret i målet,” fortæller en Premier League-talsmand til Daily Mail.

Den 41-årige dommer Mike Jones er dog blevet nedgraderet, hvilket er anden gang på et år. Derfor skal han nu dømme The Championship, hvor hans kommende opgave hedder Peterborough mod Scunthorpe på London Road.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu