Наши партнеры

MenuPremier League består af 40,5% englændere

Engelsk fodbold

Kun 40,5 procent af spillerne i Premier League har engelsk pas. Foruroligende nok, er der lignende tal i nogle af de andre store ligaer, og dette får nu FIFA til at reagere.

Der blev igen sat rekord i de fem største ligaer sidste år. Desværre er det negativt. Klubberne i Premier League, Primera Division, Serie A, Bundesligaen og le Championnat har endnu engang har sat rekord i antallet af udlændinge.

Den samlede andel af spillere, som ikke tilhørte pågældende land, på hele 42,4%, og dette er en forøgelse på hele 3,5% i forhold til tidligere, viser tal fra ”The Professional Football Players Obserbatory”.

Værst ser det dog ud i England, hvor Premier League kun indeholder 40,5% englændere, eller 59,5% kontraktspillere, som ikke har engelsk pas. Dette får nu FIFAs omdiskuterede præsident, Sepp Blatter, til at reagere.

”Vi mangler solidaritet og balance i fodbolden. Jeg kan garantere, at kontinenter som Sydamerika og Afrika støtter os, siden de eksporterer flest spillere til de store klubber i Europa, og at ligaerne i landene lider på grund af mandefaldet,” siger Sepp Blatter ifølge Bold.dk.

Brasilien var den største eksportør, da hele 158 brasilianere i løbet af sidste sæson prøvede lykken i Europa. Disse tal viser en stigning på 12,8% i forhold til tidligere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu