Наши партнеры

MenuPræsident bekræfter: Laudrup stopper i Getafe

Spansk fodbold

Getafes præsident bekræfter lørdag til den spanske avis Marca, at den danske manager, Michael Laudrup, stopper i Madrid-klubben om ganske kort tid. Præsidentens udtalelse rummer en hentydning om hvilken klub danskeren går til.

Getafes styrmand, Angel Torres, fortæller lørdag til Marca, at han ærgrer sig over tabet af Michael Laudrup. Dermed bekræfter han de verserende rygter om et farvel med den danske fodboldlegende.

“Det er en skam, at han forlader os. At vi ikke formåede at holde ham i to år mere. Men vi skal selvfølgelig stadig være stolte og arbejde videre. Så kan vi opfinde en ny træner, som så kan forlade os til fordel for Atlético,” siger Angel Torres lidt kryptisk til Marca.

I Radio Marca blev han bedt om at uddybe ovenstående kommentar til stoppet, hvorefter han fortalte følgende.

“Nu har vi leveret trænere til Valencia, Real Madrid og FC Barcelona. Så må det jo blive Atlético næste gang,” siger præsident Angel Torres med henvisning til, at han forventer at Michael Laudrup bliver Barcelona-træner inden for kort tid.

Laudrup formåede at opnå stor popularitet i den ydmyge fodboldklub, blandt andet da han førte de spanske tropper helt til kvartfinalen i UEFA Cuppen, hvor man desværre røg ud efter en dramatisk kamp mod Bayern München.Kommentér

En kommentar til “Præsident bekræfter: Laudrup stopper i Getafe

  1. Mike Justesen siger:

    Dumme kommentarer han kommer med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu