Наши партнеры

MenuPoulsen til AZ Alkmaar

Andet fodbold

Kantspilleren Simon Poulsen skifter tilværelsen i FC Midtjylland ud med en ny tilværelse i den hollandske Æresdivision, hvor AZ Alkmaar har skrevet kontrakt med den attraktive dansker.

Det har længe ligget i kortene, at Simon Poulsen tog springet til udlandet, og nu er det altså realitet. Kantspilleren skifter FC Midtjylland ud med hollandske AZ Alkmaar, og 23-årige Poulsen glæder sig til de nye udfordringer i Æresdivisionen.

“Det har længe ligget i luften, at der skulle ske noget. Det kunne være sket i sommer, det kunne være sket til sommer. Nu er det altså nu, og jeg glæder mig til den nye udfordring,” udtalte Poulsen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Simon Poulsen skifter til AZ Alkmaar i januar, og FC Midtjyllands sportsdirektør har udtalt, at den tidligere SønderjyskE-spiller ryger til Holland for et beløb der sætter transferrekord i klubben. Der er dog ikke givet andre informationer omkring beløbet.

“Vi er naturligvis glade på Simons vegne. Det er spændende for ham, og det skal blive interessant at se, hvordan han udvikler sig yderligere. Det bliver imidlertid aldrig rutine at sælge dem, vi bygger tingene op om. Simon var udset til at skulle bære i de kommende år på og udenfor banen. Men det er nu engang betingelserne, når man får et tilbud, der er så økonomisk attraktivt, at FCM slår transferrekord i klubben. Nu går vi så i gang med at uddanne den næste. I sommer var det Kristian Bak, i dag er det Simon. At gøre spillere klar til udlandet er en vigtig del af vores forretningsgrundlag,” sagde jens Ørgaard.

Simon Poulsen nåede at spille 76 kampe for ulvene med otte mål til følge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu