Наши партнеры

MenuPoulsen og Sevilla slog til på hjemmebane

Champions League

Sevilla havde danske Christian Poulsen med fra start, da holdet tog i mod Steaua Bukarest på hjemmebane. Det lykkedes for spanierne at hive en smal sejr i hus.

Hjemmeholdet fik en helt perfekt start på kampen. Der var blot spillet fem minutter af opgøret, da Frederic Kanoute bragte spanierne i front. Scoringen kom på et hurtigt angreb, hvor Diego Capel stormede ned ad venstrekanten hvorefter han smed bolden ind til Kanoute, som kunne heade bolden ind bag Steaua-keeperen til 1-0.

Blot 13 minutter senere må Steaua-keeper, Zapata, hente bolden ud af sit mål igen. Det var denne gang en anden Sevilla-angriber, Luis Fabiano, der var på pletten. Det var den hurtige back, Daniel Alves, der fandt sin medspiller. Fabiano sparkede med et fladt skud bolden i mål til 2-0-føring til Sevilla. Dette var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg fik Kanoute en god mulighed for at bringe hjemmeholdet foran yderligere, men et svagt spark fra franskmanden betød, at scoringen udeblev. Det var i stedet for udeholdet, der fik reduceret, da Petre fandt vejen til netmaskerne, og sendte Steaua tilbage i opgøret.

Efterfølgende havde Sevillas Jesus Navas et godt forsøg, men hans afslutning gik forbi mål. Kampen endte 2-1, og dermed kan Christian Poulsen og Sevilla glæde sig over en vigtig sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu