Наши партнеры

MenuPoulsen forstår ikke pressens reaktion

Dansk fodbold

Den danske landsholdsspiller, Christian Poulsen, forstår ikke, hvordan boykot-beslutningen har fået så stor opmærksomhed, og han mener, at hele beslutningen er blevet slået enormt op.

“Det er blevet slået kæmpestort op. Jeg synes, at det var en lille ting, og det var bare en lille reaktion fra os spillere. I er blevet ramt en lille bitte smule, men i har haft os i ti dage, hvor I kunne stille alle de spørgsmål i ville, og så piber i simpelthen så meget nu her, fordi I i mixedzone ikke får lov til at stille nogle spørgsmål,” siger han til TV 2 Sporten, og fortsætter:

“Det, der skete efter kampen var lidt spontant. Men det var også en reaktion fra os spillere. Jeg føler ikke, at man skal gøre det værre end det er. Men man skal også se det fra vores side. Det har været en hård tid for os, efter de ti dage, hvor vi snakker med Jer hver dag – man skal sammenligne det med udlandet, hvor der kommer en træner og to-tre udvalgte spillere. Vi har en time hver dag, hvor vi skal svare på, hvorfor går det, og hvorfor går det ikke. Vi kan bare sige det samme hver gang, og så bliver det hårdt, og på et eller andet tidspunkt, der føler man, at pressen bare håber på at kunne skrive en ny negativ historie og næsten arbejder mod en.”

“Det startede allerede i Danmark mandag-tirsdag i pressen, hvor der var arrangeret kæmpe krisemøde, hvor der blev refereret til interne kilder, så vi spillere også blev sat op mod hinanden fordi nogle sagde noget til pressen. Det er klart, at det skaber usikkerhed blandt os spillere. For i så svær en periode er det vigtigt, at vi står sammen. Vi havde et stille og roligt møde, og i en avis blev det refereret fra en intern kilde, at folk hang med hovederne, og jeg føler egentlig ikke, at det var et reelt billede af, hvordan virkeligheden var. Allerede der følte vi, at vi var i kæmpe modvind med negative historier inden kvalifikationen var gået i gang.”

“Det er klart, at så spiller vi en dårlig kamp mod Ungarn, og så fortsætter det. Men det er vi også store nok til at tage, og efterfølgende holdt vi et møde med Morten. Spillerne er også klar over, at skal vi have en chance i denne hér kvalifikation, så skal der noget helt andet spil til end anden halvleg med Ungarn. De ti dage var en lang periode, og vi følte, at pressen i hvert fald ikke arbejdede sammen med os. De skal ikke skrive positive historier om anden halvleg mod Ungarn, men man følte, at det var en stor modspiller i vores projekt med at få vendt den negativitet, der har været også hos os selv, fordi vi ikke har kvalificeret os.”

Poulsen håber, at boykoy-snakken er ovre nu, og han ser frem til at spille flere kvalifikationskampe, så holdet kan komme med til VM efter to missede slutrunder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu