Portugiserne sejrede smalt

Sporting Lissabon kunne hente en smal sejr, da de gæstede ukrainske Dinamo Kiev på Stadion NSK Olimpiyskiy.

Dinamo Kiev lignede ikke et hjemmehold i aftenens kamp, hvor gæsterne Sporting Lissabon fra start satte sig på kampen. Der skulle blot gå 15 minutter før bolden lå i Dynamo Kievs mål. Heberson Ronny tog et kort hjørnespark. Dynamo Kievs målmand, Alexandr Shovkovskiy, går fejl af bolden og Tonel kan score på riposten til 0-1. Efter scoringen pressede portugiserne fortsat på.

Det var dog hjemmeholdet, der kunne udligne i det 28. minut. Maksim Shatskikh lagde bolden indover. Goran Gavrancic spillede bolden videre til Vladyslav Vaschuk med hælen, hvorefter han kunne sparke bolden igennem benene på Anderson Polga til 1-1.

Ti minutter efter scoringen kunne Anderson Polga dog gøre skaden fra ukrainernes mål god igen. Da han bragte gæsterne på sejrskurs ved et skud fra 16 meters afstand.

Dinamo Kiev forsøgte i anden halvleg at spille sig tilbage i kampen, men det lykkedes aldrig. Sporting Lissabon vandt 2-1.